GEZOCHT: Webmaster voor bertlongin.com

05.02.2009

Vele onder jullie zullen waarschijnlijk wel weten dat ik bijna 10 jaar bij Longin Service in Wilsele heb gewerkt, het bedrijf van Bert. Mijn eerste werkdag was 1 oktober 1998, Bert nam me aan als winkel verkoper maar hij had ook al snel door dat de computer voor mij weinig geheimen had. Na verloop van tijd gaf Bert me dan ook de opdracht om bij elke wedstrijd die hij reed de uitnodigingen, resultaten en raceverslagen door te faxen (ja toen was het nog faxen) naar de pers, sponsors, supporters en dergelijke. Ik deed dit met alle plezier maar al snel gaf dit geen voldoening meer. Nee er moest en er zou een website komen vonden Bert en ik. Van websites maken had ik nog niet veel kaas gegeten, maar dat maakte toen niet uit, alles verliep toch nog via de fax. 

Vaak was ik uren en uren bezig om toch maar iets op het scherm te krijgen en dan online te zetten, via de gewone telefoonlijn natuurlijk want van breedband hadden we nog nooit gehoord sterker nog, het bestond nog niet. Na dat er een website was gaf Bert me de opdracht om kleine dingen te ontwerpen zoals een race kalender en dergelijke,... pffff maar nooit was het goed voor de Longin, ik kon steeds opnieuw beginnen met de richtlijnen die hij gaf. Maar na verloop van tijd begon ik hem te kennen en wist ik precies wat hij wilde. 

Na 10 jaar voor Bert gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging en verliet ik het bedrijf Longin Service. We sloten wel een deal dat ik bleef instaan voor het onderhoud van de website en voor al het grafische materiaal. Nu zijn we 1 jaar verder en heb ik Bert helaas moeten laten weten dat men nieuwe job moeilijk te combineren is met het racewereldje. Veel wisselende uren, werken op zaterdag en zondag met als gevolg dat er op de website veel vertraging is. Dit zijn jullie natuurlijk niet gewend van ons en dit willen we ook niet.

Daarom zijn we opzoek naar een persoon die zich voor 100% wil inzetten om de website van Bert verder te onderhouden en verder uit te werken. We hebben het hier wel enkel over de website, de grafische ontwerpen blijf ik wel doen.

Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken stuur dan een motiverende mail met eventuele voorbeelden naar vacature(at)bertlongin.com Bert en ik zullen dan een selectie maken om zo tot een nieuwe waardige webmaster te komen.

Bij deze wil ik iedereen nog bedanken voor de fijne reacties die ik steeds kreeg op het werk dat ik deed.

Bedankt
Peter Swinnen
blfanclub