21 november 2019

Indrukwekkende cijfers voor Bert en Stienes Longin in 2019

Voor Bert en Stienes Longin werd 2019 een uiterst succesvol jaar. De Leuvenaars gingen in vier verschillende kampioenschappen aan de slag en wisten in elk van de vier disciplines races te winnen. Daarnaast behaalden ze ook nog heel wat ereplaatsen, pole posities, snelste wedstrijdronden én... een wereldtitel. Het indrukwekkende seizoen van Bert en Stienes Longin in cijfers.


NASCAR Whelen Euro Series – Stienes Longin

1 overwinning
8 x top-3
1 x pole positie
1 x snelste raceronde

Eindstand:

  1. Loris Hezemans 551 ptn.

  2. Stienes Longin 502

  3. Nicolo Rocca 499


Belcar Endurance Championship – Bert en Stienes Longin (samen met Christoff Corten)

3 x overwinning (waaronder 24 uur van Zolder)
3 x top-3
1 x pole positie

Eindstand:

  1. Belgium Racing 216,5 ptn.

  2. Krafft Racing (Bert en Stienes Longin, Christoff Corten) 200,5

  3. WCB Racing 192,5


Belcar 1-klasse

3 x overwinning (waaronder 24 uur van Zolder)
5 x top-3
1 x pole positie

Eindstand:

  1. Krafft Racing (Bert en Stienes Longin, Christoff Corten) 147,5 ptn. – KAMPIOEN

  2. Deldiche Racing by JTB 119

  3. Russell Racing by PK Carsport 109



Ford Fiesta Sprint Cup België – Bert Longin

4 x overwinning
6 x top-3
1 x pole positie
3 x snelste wedstrijdronde

Eindstand

  1. David De Saeger 190 ptn.

  2. Bert Longin 181

  3. Kenny Herremans 178 


World Solar Challenge (Adelaide, Australia) – Bert Longin

Final results

  1. Agoria Solar Team 86,6 km/u gemiddelde snelheid – WORLD CHAMPION

  2. Tokai University Solar Car Team 86,1 km/u

  3. University of Michigan Solar Car Team 79,6 km/u

Indrukwekkende cijfers voor Bert en Stienes Longin in 2019

Stienes Longin mikt samen met Nicolas Saelens en Q1 Trackracing op titel in GT Cup Europe 2024

Ze werden in 2022 al samen Europees kampioen in de Fanatec GT2 Series, en in 2024 doen Stienes Longin en Nicolas Saelens opnieuw samen een gooi naar een Europese titel, in de GT Cup Europe dit keer. Ze doen dat aan het stuur van een Porsche 911 GT3 Cup van het meervoudig bekroonde Q1 Trackracing.

11 maart 2024

Lees meer

“Deze Belcar titel is voor het hele PK Carsport-team”

De laatste manche van het Belcar Endurance Championship, in het kader van het Zolderse American Festival, werd een ietwat stresserende bedoening voor de PK Carsport. Maar dankzij een tweede plaats in de bewogen en twee uur durende slotrace konden Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 opnieuw de Belcar-titel veroveren. Een passende beloning voor hard werken en regelmatig presteren.

17 oktober 2023

Lees meer

Guelinckx en Longin grijpen net naast Europese titel

Tijdens de laatste meeting van de Fanatec GT2 European Series op Circuit Paul Ricard waren Peter Guelinckx en Stienes Longin met hun Audi R8 LMS GT2 van PK Carsport tot een paar minuten van het eind van de slotrace virtueel Europees kampioen. Een late tijdstraf liet echter alles in duigen vallen. Maar de PK Carsport-troepen richten zich nu al op de volgende dubbele uitdaging: het behalen van de Belcar- en NASCAR-titels, volgende zondag op Circuit Zolder.

9 oktober 2023

Lees meer

Guelinckx en Longin op Europese titeljacht

Volgend weekend trekt de Fanatec GT2 European Series voor de laatste meeting van het seizoen richting Circuit Paul Ricard in het Zuid-Franse Le Castellet. Peter Guelinckx en Stienes Longin – met de Audi R8 LMS GT2 van PK Carsport tweede in de tussenstand, op slechts twee punten van de leiders – hebben maar één doel: de Europese titel. En aan motivatie zal het hen niet ontbreken.

5 oktober 2023

Lees meer

Brute pech houdt PK Carsport, Longin en Longin van verdiende zege

Tijdens de voorlaatste manche van het Belcar Endurance Championship in het Duitse Oschersleben leken Bert en Stienes Longin met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 goed op weg naar een klinkende zege. Tot één van de steunen van de achtervleugel het begaf en de gele bolide door de wedstrijdleiding tot een extra pitstop werd verplicht. Uiteindelijk werd een derde plaats hun deel. In de TA-klasse legden Matisse Lismont en de terugkerende Junior Planckaert met de PK Carsport BMW M2 CS beslag op de tweede plaats.

25 september 2023

Lees meer

PK Carsport in Oschersleben: "Gewoon proberen winnen"

Het Belcar Endurance Championship zit in zijn laatste rechte lijn. Volgend weekend gaat het peloton van het nationale endurancekampioenschap aan de slag in het Duitse Oschersleben, half oktober volgt dan de seizoensfinale op Circuit Zolder. Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin trekken met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 als koploper in de tussenstand richting Duitsland. Ook Matisse Lismont en de terugkerende Junior Planckaert doen met de PK Carsport BMW M2 CS nog helemaal mee om de titel in de TA-klasse.

21 september 2023

Lees meer

Vierde seizoenszege voor Guelinckx en Longin gooit titelstrijd helemaal open

Tijdens de voorlaatste meeting van de Fanatec GT2 European Series in het Spaanse Valencia mochten Peter Guelinckx en Stienes Longin voor de vierde keer dit seizoen op het hoogste podiumtrapje staan. Zo reduceerden ze hun achterstand op de leiders in de tussenstand tot amper twee punten. De seizoensfinale, over drie weken op het Franse Circuit Paul Ricard, wordt dus uiterst spannend.

18 september 2023

Lees meer

Ons doel moet zijn om beide races te winnen

Volgend weekend trekt de Fanatec GT2 European Series voor zijn voorlaatste meeting van het seizoen richting het Circuit Ricardo Tormo in het Spaanse Valencia. Peter Guelinckx en Stienes Longin, met de Audi R8 LMS GT2 van PK Carsport derde in de tussenstand, willen er hun slotoffensief met brio beginnen.

14 september 2023

Lees meer

PK Carsport bovenaan in puntenstand na 45ste editie van de 24 Hours of Zolder

De 45ste editie van de 24 HOZ is achter de rug en August by NGT werd de grote winnaar. Zij spelen als gastrijders echter niet mee in de titelstrijd, een titelstrijd waarin PK Carport na de 24-uursrace de beste papieren heeft. De regerende kampioen leidt de debatten na 3 van de 5 wedstrijden

7 september 2023

Lees meer

Algemeen podium en TA-klassezege voor PK Carsport

Met een tweede plaats in de 24 Uur van Zolder wisten Bert en Stienes Longin en Peter Guelinckx – bijgestaan door Dylan Pereira – hun titelkansen in stand te houden. De PK Carsport-troepen mochten ook een zege vieren, want in de TA-klasse kwam de BMW M2 CS zegevierend over de streep.

28 augustus 2023

Lees meer

PK Carsport aast met Porsche op zege in 24 Hours of Zolder

Aan de vooravond van de 24 Hours of Zolder voeren Peter Guelinckx, Bert Longin en Stienes Longin de voorlopige tussenstand van het Belcar Endurance Championship aan. Bij de Limburgse etmaalrace ruilt het team de Audi R8 LMS GT2 in voor de Porsche 911 GT3 Cup en mikt resoluut op een nieuwe zege.

16 augustus 2023

Lees meer

Sterk rijderskwartet voor PK Carsport BMW M2 CS Racing bij 24H Zolder

Als regerend Belcar-kampioen en uittredend winnaar van de 24 Hours of Zolder, trekt PK Carsport ook in nu vol ambitie naar het hoogtepunt van het seizoen. Het Limburgse team betwist de 24 Hours of Zolder met twee wagens en mikt daarbij op de zege in zowel de GT-categorie als bij de toerismewagens.

15 augustus 2023

Lees meer

Schitterende derde seizoenszege voor Guelinckx en Longin

De vierde manche van de Fanatec GT2 European Series in het Portugese Portimão werd er één van gemengde gevoelens voor Peter Guelinckx en Stienes Longin. Met hun PK Carsport Audi R8 LMS GT2 kwamen ze heel sterk voor de dag, maar een lekke band hielp de eerste race om zeep. Door in de tweede race van het weekend schitterend naar een derde zege van het seizoen te rijden kon er toch nog worden gefeest.

24 juli 2023

Lees meer

Guelinckx en Longin beginnen vol ambitie aan de tweede seizoenshelft

Volgend weekend trekt de Fanatec GT2 European Series voor het eerst in het bestaan van het kampioenschap richting het Portugese Portimão. Zowel Peter Guelinckx als Stienes Longin, met de Audi R8 LMS GT2 van PK Carsport gedeeld derde in de tussenstand, kijken ontzettend uit naar de start van de tweede seizoenshelft.

19 juli 2023

Lees meer

PK Carsport gaat als leider de zomervakantie in, maar over minder dan 50 dagen is het al tijd voor de 24 Hours of Zolder

Circuit Zolder, 13 juli 2023. Minder dan 50 dagen scheiden ons nog van de start van de 24 Hours of Zolder, dé belangrijkste wedstrijd van het Belcar Endurance Championship, al was het maar omdat er dubbele punten te verdienen zijn. PK Carsport trekt als leider naar deze belangrijke afspraak, maar het kampioenschap is verre van gespeeld en heel wat concurrenten liggen op de loer om het de Audi-boys moeilijk te maken. Afspraak dus op 24, 26 en 27 augustus voor de meest Belgisch getinte uithoudingsklassieker van het seizoen.

14 juli 2023

Lees meer

Throwback: 24 Uren van Zolder - Alles op een rijtje

Zoals jullie weten is Bert Longin huidig recordhouder van het meest aantal overwinningen in de 24 Uren van Zolder op zijn palmares. Klik hier verder om alle wagens door de jaren heen te zien!

21 juni 2023

Lees meer

Schitterende tweede seizoenszege voor Guelinckx en Longin

Peter Guelinckx en Stienes Longin wisten in het Franse Dijon, decor voor het derde raceweekend in de Fanatec GT2 European Series, voor de tweede keer dit seizoen te zegevieren. Vooral de manier waarop maakte indruk. Door deze overwinning spelen Guelinckx en Longin nog volop mee voor de Europese titel.

19 juni 2023

Lees meer

Guelinckx en Longin: “Dit wordt een belangrijk weekend”

Volgend weekend trekt de Fanatec GT2 European Series voor het eerst in het bestaan van het kampioenschap richting het Franse Circuit Dijon-Prenois. Voor Peter Guelinckx en Stienes Longin, met de Audi R8 LMS GT2 van PK Carsport derde in de tussenstand, wordt deze afsluiter van de eerste seizoenshelft heel belangrijk.

14 juni 2023

Lees meer

“Tevreden met het verloop van het weekend”

Met een tweede plaats in de tweede race van de tweede meeting van de Fanatec GT2 European Series 2023 wisten Peter Guelinckx en Stienes Longin hun titelkansen gaaf te houden. Nochtans was de Red Bull Ring niet meteen het meest geschikte circuit voor hun PK Carsport Audi R8 LMS GT2…

28 mei 2023

Lees meer

PK Carsport Audi nieuwe leider in Belcar-tussenstand

Na een tweede plaats in de tweede manche van het Belcar Endurance Championship – afgewerkt in het kader van de Spa Euro Race-meeting – zijn Peter Guelinckx, Stienes en Bert Longin met hun #1 PK Carsport Audi R8 LMS GT2 de nieuwe leider in de tussenstand van de hoogste categorie van het kampioenschap, de GTA-klasse. Ook de andere bolide van PK Carsport, de BMW M2 CS van Junior Planckaert en Matisse Lismont, finishte als derde in de TA-klasse op het podium.

5 juni 2023

Lees meer

Guelinckx en Longin mikken op grote puntenoogst met PK Carsport Audi

Volgend weekend wordt op de Red Bull Ring in het Oostenrijkse Spielberg de tweede manche van de Fanatec GT2 European Series 2023 afgewerkt. Na een zege tijdens het openingsweekend in Monza prijken Peter Guelinckx en Stienes Longin er met de #1 PK Carsport Audi op de tweede plaats in de tussenstand. Ze zijn vast van plan om die positie met hand en tand te verdedigen.

24 mei 2023

Lees meer

Longin, Longin en Guelinckx beginnen met podium aan Belcar-seizoen

Tijdens de eerste manche voor het Belcar Endurance Championship legden Peter Guelinckx, Stienes en Bert Longin met hun #1 PK Carsport Audi R8 LMS GT2 beslag op een tweede plaats, op slechts een handvol seconden van de zege. Een wat ongelukkige tussenkomst van de safety car draaide in het nadeel van de PK Carsport-troepen uit.

15 mei 2023

Lees meer

Kick-off Belcar kampioenschap: New Race Festival

Dit weekend staat PK Carsport klaar voor de eerste afspraak van het Belcarkampioenschap op Circuit Zolder, het "New Race Festival".

9 mei 2023

Lees meer

Meteen een zege voor Guelinckx en Longin in de PK Carsport Audi

In Monza werd de openingsmanche van de Fanatec GT2 European Series 2023 afgewerkt. Voor het team van PK Carsport werd het een bewogen weekend, maar wel één die Peter Guelinckx en Stienes Longin met een overwinning wisten af te sluiten.

24 april 2023

Lees meer

Longin, Longin en Guelinckx mikken op dubbele titelverlenging

Volgend weekend staat in Monza de eerste manche van de Fanatec GT2 European Series 2023 op het programma. Stienes Longin verdedigt er zijn Europese titel, en doet dat met Peter Guelinckx aan zijn zijde. Maar dat is niet de enige uitdaging die het duo van de #1 PK Carsport Audi R8 LMS GT2 dit jaar aangaat. Samen met Bert Longin willen ze in 2023 immers ook hun Belcar-titel verlengen. En alsof dat nog niet genoeg is, doen ze bij PK Carsport ook een gooi naar de toerwagentitel in de Belcar. Daar zullen Junior Planckaert en Matisse Lismont een BMW M2 CS delen.

17 april 2023

Lees meer

Belcar Endurance Championship huldigt zijn kampioenen en tekent overeenkomst met SPORZA

Circuit Zolder, 17 januari 2023. Afgelopen vrijdag 13 januari zette de organisatie van Circuit Zolder zijn kampioenen in de bloemen. Na een mooi seizoen 2022, het eerste onder de nieuwe regelgeving was het tijd voor een eerste afspraak in het nieuwe jaar, een afspraak die echter meer bracht dan bloemen en bekers voor de kampioenen. Twee iconen van het nationale uithoudingskampioenschap werden gehuldigd en ook werd er een nieuwe wedstrijdleider aangekondigd. Algemeen Directeur van Circuit Zolder, Harry Steegmans, blikte ook al op het seizoen 2023 vooruit, een seizoen dat zich bijzonder mooi aankondigt.

17 januari 2023

Lees meer

Bert Longin ontvangt prestigieuze Zolder Legend Trophy

Tijdens de prijsuitreiking van het seizoen 2022 van het Belcar Endurance Championship werd Bert Longin, met zeven overwinningen zegerecordhouder in de 24 Uur van Zolder, door Circuit Zolder geëerd. Longin mocht uit handen van Harry Steegmans, general manager van het circuit, de prestigieuze Zolder Legend Trophy ontvangen.

17 januari 2023

Lees meer

Mini documentaire - Hoe maken we autosport duurzamer?

Autosport staat al eens ter discussie, maar dat gebeurt maar al te vaak omdat de betrokkenen niet kunnen inschatten welke stappen de autosport vandaag heeft gezet om zich aan de veranderende wereld aan te passen. Dat geldt ook voor Circuit Zolder, volg het hier!

14 december 2022

Lees meer

SRO Awards @ Londen

Dit weekend vonden in The Magazine in Londen de SRO Awards plaats. Waar ook Bert en Stienes een prijs in ontvangst mochten gaan nemen.

28 november 2022

Lees meer

Circuit Zolder zet in op duurzaamheid en is klaar voor de wereld van morgen

Autosport staat al eens ter discussie, maar dat gebeurt maar al te vaak omdat de betrokkenen niet kunnen inschatten welke stappen de autosport vandaag heeft gezet om zich aan de veranderende wereld aan te passen. Dat geldt ook voor Circuit Zolder, dat iedere dag investeert met het oog op meer respect voor de leefwereld van vandaag en morgen. Of het nu gaat om het spektakel op de piste, de activiteiten in de paddock of de beleving op de ruimere site van het Limburgse circuit, het respect voor de leefomgeving staat hoog op de agenda. Bovendien heeft de autosport ook een maatschappelijke voortrekkersrol.

17 november 2022

Lees meer

Stienes Longin en Nicolas Saelens Europees kampioen GT2 !

Bij de finale van de Fanatec GT2 European Series op Circuit Paul Ricard in het Zuid-Franse Le Castellet wisten Stienes Longin en Nicolas Saelens zich tot Europees kampioen te kronen. De manier waarop maakte indruk: het PK Carsport-duo reed met hun Audi R8 LMS GT2 bij beide races als eerste over de streep. Peter Guelinckx en Bert Longin leggen in de eindstand van het kampioenschap beslag op een derde plaats.

17 oktober 2022

Lees meer

Longin en Saelens klaar voor spannende ontknoping

Dit weekend staat op Circuit Paul Ricard in het Zuid-Franse Le Castellet de finale van de Fanatec GT2 European Series op het programma. Met Stienes Longin en Nicolas Saelens op de eerste plaats in de tussenstand en Peter Guelinckx en Bert Longin op de derde hebben de troepen van PK Carsport nog twee ijzers in het vuur. Best mogelijk dat de titelstrijd pas in de laatste meters van de laatste race wordt beslist.

12 oktober 2022

Lees meer

HLN: Trofee cadeau gedaan aan 10-jarige Ruiz in UZ Gasthuisberg

Bert en Stienes Longin schreven zondag samen met Peter Guelinckx de slotrace van het Belcar-kampioenschap op hun naam. Dat maakt van Bert Longin -56 jaar jong ondertussen- de eerste rijder met zeven algemene Belcar-titels op zijn palmares. Een man met een groot hart voor racen maar vooral ook een man met een goed hart, zo blijkt één dag later. “Enkele weken voor de race beloofde ik de 10-jarige Ruiz dat hij de trofee zou krijgen en die ben ik vandaag gaan overhandigen in UZ Gasthuisberg”, aldus Bert Longin.

11 oktober 2022

Lees meer

Belcar-titel in de verf gezet met klinkende zege

Tijdens de laatste race van het Belcar Endurance Championship, gehouden in het kader van het American Festival in Zolder, wist Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin met hun PK Carsport Audi R8 LMS GT2 nu ook de algemene Belcar-titel van 2022 op hun naam te schrijven. Ze deden dat met een klinkende overwinning.

10 oktober 2022

Lees meer

Longin, Longin en Guelinckx willen ook de algemene Belcar-titel

Dit weekend staat in het kader van het American Festival in Zolder de laatste race van het Belcar Endurance Championship op het programma. Na hun overwinning in de 24 Uur van Zolder en de titel in de GTA-klasse willen Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 nu ook zekerheid verwerven over de algemene Belcar-titel. “We hebben er zin in”, klinkt het in koor.

6 oktober 2022

Lees meer

Vriend en teambaas racet terug!

Meer dan vier jaar na zijn vorige race maakt Anthony Kumpen volgend weekend zijn comeback. De 43-jarige Hasselaar doet dat aan het stuur van een NASCAR Whelen Euro Series Chevrolet Camaro – uiteraard uit de ateliers van PK Carsport – in het kader van het American Festival in Zolder. En de Limburger is vast van plan om voor zijn thuispubliek stevig uit de hoek te komen.

5 oktober 2022

Lees meer

Longin en Saelens nog altijd volop in de titelstrijd verwikkeld

Met een overwinning en een tweede plaats in de voorlaatste manche van de Fanatec GT2 European Series in het Spaanse Valencia wisten Stienes Longin en Nicolas Saelens hun titelkansen kracht bij te zetten. Bert Longin en Peter Guelinckx deelden in de prijzen, en behaalden hun zevende podiumplaats van het seizoen. Ook op de Nürburgring boekte PK Carsport successen, met een podium voor Jurgen Van den Broeck en Junior Planckaert in de voorlaatste manche van het Belcar Endurance Championship.

19 september 2022

Lees meer

PK Carsport snijdt slotfase seizoen 2022 op twee fronten tegelijk aan

Na de overweldigende zege in de 24 Uur van Zolder mochten de troepen van PK Carsport van een welverdiende nazomerpauze genieten. Nu is het echter tijd om de laatste rechte lijn van het seizoen 2022 aan te vatten, zowel in de Fanatec GT2 European Series, als in het Belcar Endurance Championship. In beide kampioenschappen wordt volgend weekend de voorlaatste manche van het seizoen afgewerkt, respectievelijk op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia en op de Nürburgring.

15 september 2022

Lees meer

“Gelukkig, nederig en dankbaar”

Daags nadat Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin, Dries Vanthoor en Nicolas Saelens met de Audi R8 GT2 LMS van PK Carsport de 44ste editie van de 24 Uur van Zolder wisten te winnen bleek iedereen van het winnende team zo mogelijk nog meer in de wolken. Het moet gezegd: in de hete omstandigheden en met de sterke concurrentie was het behalen van de zege een absoluut huzarenstukje.

16 augustus 2022

Lees meer

PK Carsport met zeer sterke line-up naar 24 Hours of Zolder

Dit weekend staat met de 24 Hours of Zolder het traditionele hoogtepunt van het Belcar Endurance Championship op het programma. De PK Carsport Audi R8 LMS GT2 van Peter Guelinckx, Bert Longin en Stienes Longin trekt als leider in de BK tussenstand naar de roemruchte Limburgse etmaalrace en het trio krijgt voor de loodzware klassieker versterking van niemand minder dan officieel Audi Sportrijder Dries Vanthoor, terwijl ook Nicolas Saelens present tekent. De ambities van het team zijn daarmee meteen duidelijk: de overwinning!

12 augustus 2022

Lees meer

Dubbel podium voor Stienes Longin en Nicolas Saelens

Tijdens het vierde raceweekend van de Fanatec GT2 European Series, afgelopen weekend op het circuit van Spa-Francorchamps, wisten Stienes Longin en Nicolas Saelens met hun Audi R8 LMS GT2 bij beide races naar een podiumplaats te rijden. Ook de andere Audi uit de ateliers van PK Carsport, die van Peter Guelinckx en Bert Longin, had op dat podium horen te staan, maar een lekke band besliste daar anders over.

26 juli 2022

Lees meer

Klinkende zege goede start van twee opeenvolgende Spa-raceweekends

Tijdens de derde race voor het Belcar Endurance Championship werkten Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin met de Audi R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport een probleemloze wedstrijd af. Dat resulteerde in een klinkende tweede seizoenszege, meteen ook een hele opsteker voor volgend weekend, wanneer in Spa de Belgische manche van de Fanatec GT2 European Series wordt verreden.

18 juli 2022

Lees meer

Trio van PK Carsport BMW M2 CS voor het eerst compleet

Volgend weekend staat in Spa-Francorchamps de derde Belcar-race van het seizoen 2022 op het programma, een 125 minuten durende wedstrijd in het kader van de Spa Euro Race-meeting. Uiteraard is de Audi R8 LMS GT2 van vader en zoon Longin en Peter Guelinckx van de partij, maar ook de andere bolide die wordt ingezet door PK Carsport, de BMW M2 CS, is er bij. En daar kunnen Andy Peelman, Junior Planckaert en Jurgen Van den Broeck voor het eerst dit seizoen samen aan de start komen.

14 juli 2022

Lees meer

Derde seizoenszege voor Stienes Longin en Nicolas Saelens

Ook het derde raceweekend van de Fanatec GT2 European Series, dit weekend op het Italiaanse Misano World Circuit Marco Simoncelli, werd besloten met een zege van PK Carsport-rijders Stienes Longin en Nicolas Saelens. Het Audi-duo blijft ook bovenaan de tussenstand prijken. Ook Peter Guelinckx en Bert Longin trokken hun indrukwekkende reeks door en stonden voor de zesde keer op zes races op het podium.

5 juli 2022

Lees meer

PK Carsport leider in het Belcar Endurance Championship na twee wedstrijden

Na de tweede manche van het Belcar Endurance Championship blijft PK Carsport leider in het kampioenschap, maar het Limburgse team voelt de hete adem van de concurrentie in zijn nek. En die concurrentie komt niet alleen van de teams in de klasse GTA, maar ook van de leiders in TA en GTB, Stevens Motorsport en Tip Top Rent. Het kampioenschap is dus erg open en dat belooft voor de volgende race, op 16 en 17 juli, in Spa-Francorchamps.

Lees meer

Dubbel podium, maar het had nog beter gekund

Tot twee minuten voor het eind van de drie uur durende Belcar-race in het Franse Magny-Cours leken Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin met hun Audi R8 LMS GT2 van PK Carsport naar een welverdiende overwinning te rijden. Maar toen stak een probleem met de brandstofcirculatie de kop op… Het PK Carsport-trio wist evenwel nog een tweede plek uit de brand te slepen. In hun eerste race samen legden ook Junior Planckaert en Jurgen Van den Broeck met BMW M2 CS beslag op een podiumplaats in de TA-klasse.

7 juni 2022

Lees meer

Planckaert en Van den Broeck kunnen opnieuw racen

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar de BMW M2 CS van Junior Planckaert en Jurgen Van den Broeck zal volgend weekend in het Franse Magny-Cours wel degelijk aan de start staan van de tweede manche van het Belcar Endurance Championship. Een hele opsteker na valse start in het Zolderse New Race Festival.

2 juni 2022

Lees meer

Nieuwe zege en leider in het kampioenschap!

Op de Oostenrijkse Red Bull Ring wisten Stienes Longin en Nicolas Saelens voor de tweede keer dit seizoen met hun Audi R8 LMS GT2 naar een overwinning in de Fanatec GT2 European Series te rijden. Dat levert het duo ook de eerste plaats in de tussenstand op, met één punt voorsprong op hun PK Carsport-teamgenoten Peter Guelinckx en Bert Longin. Zij reden in Oostenrijk opnieuw twee keer naar een podiumplaats.

23 mei 2022

Lees meer

PK Carsport mikt op dubbel op Red Bull Ring

Dit weekend wordt op de Red Bull Ring de tweede manche van de Fanatec GT2 European Series afgewerkt. Na de seizoensopener in Imola trekken Stienes Longin-Nicolas Saelens (tweede in de tussenstand) en Bert Longin-Peter Guelinckx (derde) vol ambitie richting het Oostenrijkse Spielberg. Met de twee Audi R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport wordt er minstens op podiumplaatsen gemikt.

19 mei 2022

Lees meer

Schitterende zege in seizoensopener

De editie 2022 van het New Race Festival mag door PK Carsport met gouden letters in de geschiedenis van het team worden ingeschreven: voor het eerst wist een GT2-bolide van de nieuwe generatie een Belcar-race te winnen.

Lees meer

Aftellen naar start Belcar Endurance Championship begonnen

Het Belcar Endurance Championship neemt tijdens het weekend van 14 en 15 mei een nieuwe start.

10 mei 2022

Lees meer

PK Carsport gaat dubbele uitdaging aan in Belcar 2022

PK Carsport zal in de editie 2022 van het Belcar Endurance Championship twee wagens laten rijden, in twee verschillende klassen.

22 april 2022

Lees meer

Zege en dubbel podium voor PK Carsport-troepen

Een klinkende zege en beide Audi’s bij de twee races op het podium: dat was de balans voor PK Carsport na de openingsmanche van de Fanatec GT2 European Series in het Italiaanse Imola.

3 april 2022

Lees meer

“We hebben maar één doel: de titel”

Teambaas Anthony Kumpen en rijdersduo’s Bert Longin-Peter Guelinckx en Stienes Longin-Nicolas Saelens zijn vast van plan om in de Fanatec GT2 European Series hoge ogen te gooien.

14 maart 2022

Lees meer

Alle deelnemers helmwedstrijd Louis Longin uitgenodigd voor Belcar-seizoensstart in Zolder

Neen, de bijna 9-jarige Louis Longin rijdt nog geen competitie, maar heeft wel al zijn eigen helm. Om die te decoreren werd begin januari een designwedstrijd uitgeschreven.

15 februari 2022

Lees meer

Gloednieuwe start voor Belcar Endurance Championship

De start van het nieuwe seizoen is nog enkele maanden van ons verwijderd, maar de organisatie van het Belcar Endurance Championship is klaar met het nieuwe sportieve reglement.

8 februari 2022

Lees meer

PK Carsport bezorgt Audi R8 LMS GT2 bij endurancedebuut meteen een klassezege

Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin en Stijn Lowette wisten in de 24 uur van Dubai aan het stuur van de Audi R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport een indrukwekkende zege in de GTX-klasse te veroveren.

17 januari 2022

Lees meer

Wereldpremière voor Guelinckx, Longin, Longin en Lowette met PK Carsport Audi R8 LMS GT2

De autosportjaargang 2021 is amper afgelopen, maar het nieuwe seizoen staat al op stapel. Net zoals vorig jaar starten Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin en Stijn Lowette in de 24 uur van Dubai.

6 januari 2022

Lees meer

Overwinning van Junior Planckaert tijdens de Zolderse Truck Grand Prix!

Zondag 12 december op Eén om 20u00!

9 december 2021

Lees meer

Peter Guelinckx en Stienes Longin eerste BMW M2 CS Racing Cup Benelux-kampioenen !

a een felle strijd die pas tijdens deze laatste meeting werd beslist konden Peter Guelinckx (in de Am-categorie) en Stienes Longin (Pro) zich tot de allereerste kampioenen van de snelle monomerkencup kronen!

1 november 2021

Lees meer

Peter Guelinckx en Stienes Longin als leider richting seizoensfinale

Dit weekend werd in het kader van de Finale Races in Zandvoort de voorlaatste manche van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux afgewerkt.

17 oktober 2021

Lees meer

Indrukwekkende zege voor Stienes Longin

Tijdens het American Festival in Zolder was Stienes Longin op twee fronten actief!

11 oktober 2021

Lees meer

Dubbel podium en Europese titel van vicekampioen GT2 voor Peter Guelinckx en Bert Longin

In het Zuid-Franse Le Castellet wisten Peter Guelinckx en Bert Longin tijdens de laatste meeting van de Fanatec GT2 European Series 2021 twee keer op het podium te finishen in de Pro-Am categorie.

3 oktober 2021

Lees meer

Peter Guelinckx en Bert Longin kijken reikhalzend uit naar spannend slot van de Europese titelstrijd

Aan het stuur van de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 zijn Peter Guelinckx en Bert Longin vastbesloten een gooi te doen naar de Europese titel.

30 september 2021

Lees meer

Doorzettingsvermogen levert podium op

Op #TheRocket11 Krafft/PK Carsport Norma wisten Bert en Stienes Longin samen met Christoff Corten en de Zwitser Giorgio Maggi beslag te leggen op een mooie derde plaats.

26 september 2021

Lees meer

Sterke kwalificaties voor Stienes Longin

Dit weekend staat het hoogtepunt van het Belcar Endurance Championship op het programma: de 24 Uur van Zolder.

24 september 2021

Lees meer

Bert Longin wil als eerste zeven keer 24 uur van Zolder winnen

Na een zege in 2019 kan Bert Longin dit jaar de eerste rijder worden die de Limburgse enduranceklassieker zeven keer op zijn naam schrijft.

20 september 2021

Lees meer

“De 24 Uur van Zolder is één van de moeilijkste races”

Op 25 en 26 september staat het hoogtepunt van het Belcar Endurance Championship op het programma: de 24 Uur van Zolder. Bij de vorige editie, in 2019, wisten Bert en Stienes Longin, Christoff Corten en Giorgio Maggi de prestigieuze zege op hun naam te schrijven.

13 september 2021

Lees meer

Winst voor Milan De Laet en Junior Planckaert!

De vierde meeting van de Ford Fiesta Sprint Cup die werd betwist in het kader de Zolderse Truck Grand Prix zorgde aan de eindmeet voor de nodige verrassingen. Niemand minder dan Junior Planckaert ging in Race 2 voor de Belgische zege!

12 september 2021

Lees meer

Junior Planckaert opnieuw aan de start!

Na twee achtereenvolgende keren afwezigheid zal Junior Planckaert tijdens het Truck Grand Prix-weekend op Circuit Zolder zijn heroptreden beleven in de Ford Fiesta Sprint Cup! Hij kreeg immers van de behandelende artsen het groen licht om opnieuw achter het stuur te kruipen van de gele #11 Ford Fiesta van Team Longin/FordStore Feyaerts!

Lees meer

#TheRocket11 met ‘Stay Strong Belgium’-boodschap in Zolder

Dit weekend staan er op Circuit Zolder twee races voor het Belcar Endurance Championship op het programma, elk 125 minuten lang. Voor Bert en Stienes Longin en Christoff Corten is het de eerste keer sinds de Belcar-meeting in Hockenheim dat ze opnieuw in het nationale endurancekampioenschap in actie kunnen komen. En er valt in het kamp van #TheRocket11-rijders heel wat nieuws te rapen…

Lees meer

Overwicht van Longin, Longin en Corten niet beloond

Men kan een gooi naar een verdiende zege doen, maar door pech de vruchten van de geleverde inspanningen niet plukken: het is een harde wet die ook in de autosport geldt. Die wetenschap zorgde er afgelopen zondag in Zolder echter niet voor dat de ontgoocheling van Bert Longin, Stienes Longin en Christoff Corten er minder groot door was.

24 augustus 2021

Lees meer

Gegokt en gewonnen voor Guelinckx en Longin

Met een overwinning en een derde plaats in de voorlaatste meeting van de Fanatec GT2 European Series op het circuit van Spa-Francorchamps hebben Peter Guelinckx en Bert Longin in de titelstrijd opnieuw hun lot helemaal zelf in handen.

25 juli 2021

Lees meer

Belangrijke thuisraces voor Guelinckx en Longin

Na in Misano met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 naar een tweede seizoenszege te zijn gereden zijn Peter Guelinckx en Bert Longin vast van plan om in de Ardennen op hun elan door te gaan.

23 juli 2021

Lees meer

Peter Guelinckx en Stienes Longin nemen leiding in handen

Dit weekend werd in het voorprogramma van de 25 Uur VW Fun Cup de derde van vijf manches van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux verreden.

11 juli 2021

Lees meer

Peter Guelinckx en Stienes Longin vast van plan om als leiders de zomerpauze in te gaan

Dit weekend wordt in het voorprogramma van de 25 Uur VW Fun Cup de derde van vijf manches van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux verreden.

8 juli 2021

Lees meer

Klinkende zege voor Guelinckx en Longin

In Misano lieten Peter Guelinckx en Bert Longin zich opnieuw van hun allerbeste kant zien.

4 juli 2021

Lees meer

“Geen makkelijke opdracht”

De Fanatec GT2 European Series is dit weekend in Misano halfweg het seizoen 2021.

30 juni 2021

Lees meer

Nieuwe Norma voor Longin, Longin en Corten

Na de moeilijke tweede meeting in het Duitse Hockenheim zijn Bert en Stienes Longin en Christoff Corten helemaal klaar om dit weekend de derde manche van het Belcar Endurance Championship 2021 aan te snijden.

4 juni 2021

Lees meer

Topweekend voor Peter Guelinckx en Stienes Longin

Met de BMW uit de ateliers van PK Carsport scoorden Stienes Longin en Peter Guelinckx in de drie races één overwinning en twee tweede plaatsen.

23 mei 2021

Lees meer

“Schade beperkt”

De tweede meeting van het Belcar Endurance Championship 2021, verreden op de Duitse Hockenheimring, werd voor Bert Longin en Christoff Corten een maat voor niets.

23 mei 2021

Lees meer

Pole positie, podium en… pech voor Guelinckx en Longin

Tijdens de tweede manche van de Fanatec GT2 European Series op de Duitse Hockenheimring waren Peter Guelinckx en Bert Longin het snelste duo op de piste.

17 mei 2021

Lees meer

Guelinckx en Longin als één van de favorieten naar Hockenheim

Peter Guelinckx en Bert Longin trekken met hun Audi R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport als co-leiders richting Duitsland.

13 mei 2021

Lees meer

Zege en podium voor Peter Guelinckx en Stienes Longin

Het Zolderse New Race Festival vormde het decor voor de start van het eerste seizoen van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux.

10 mei 2021

Lees meer

“Tweede plaats resultaat van uitstekende teamprestatie”

Bert Longin, Stienes Longin en Christoff Corten legden bij de eerste race van het Belcar Endurance Championship 2021 met hun #TheRocket11 van Krafft Racing meteen beslag op een mooie ereplaats.

9 mei 2021

Lees meer

Kan Bert Longin dit jaar absoluut zegerecordhouder worden in de 24 uur van Zolder?

Bert Longin, Stienes Longin en Christoff Corten trekken met grote ambities richting de start van het Belcar Endurance Championship 2021.

27 april 2021

Lees meer

Meteen een zege voor Peter Guelinckx en Bert Longin

Al bij de allereerste meeting van de nagelnieuwe Fanatec GT2 European Series wisten Peter Guelinckx en Bert Longin met de Audi R8 LMS GT2 van PK Carsport naar het hoogste podiumtrapje te rijden.

18 april 2021

Lees meer

Sterk debuut voor Junior Planckaert

Junior Planckaert, de 27-jarige zoon van pater familias Eddy, heeft zijn debuut in de racerij niet gemist!

12 april 2021

Lees meer

Peter Guelinckx en Bert Longin trekken met PK Carsport Audi R8 LMS GT2 ten strijde in de Fanatec GT2 European Series

Half april start een nieuw Europees kampioenschap: de Fanatec GT2 European Series.

6 april 2021

Lees meer

PK Carsport gaat met Stienes Longin en Peter Guelinckx voor titel in BMW M2 CS Racing Cup Benelux

In 2021 gaat Stienes Longin samen met Peter Guelinckx een nieuwe uitdaging aan.

Lees meer

Team Longin, by FordStore Feyaerts, aan de start met Junior Planckaert!

Junior Planckaert, zoon van, zal op 9 en 10 april op het Nederlandse F1-circuit Zandvoort aan de start verschijnen van de Ford Fiesta Sprint Cup en er zijn debuut beleven in de autosport.

12 maart 2021

Lees meer

Klinkende zege voor PK Carsport in 24 uur van Dubai

Voor Bert en Stienes Longin, Peter Guelinckx en Stijn Lowette is het autosportseizoen 2021 op de best mogelijke manier begonnen.

17 januari 2021

Lees meer

PK Carsport met BMW M2 CS naar 24 uur van Dubai

De autosportjaargang 2020 zit er amper op, maar het nieuwe seizoen staat al in de startblokken.

6 januari 2021

Lees meer

Belcar-titel en veel podiumplaatsen voor Bert en Stienes Longin in moeilijk coronajaar

Wegens de omstandigheden die iedereen kent werd het autosportjaar 2020 voor niemand makkelijk. Toch zijn Bert en Stienes Longin er ook dit seizoen in geslaagd om enkele mooie prestaties neer te zetten.

23 december 2020

Lees meer

Kamitei Foundation

Kamitei is een stichting die in Tanzania onderwijsprojecten opzet die de kinderen daardoor meer kans op een goede toekomst bieden.

Lees meer

“Extreme ups en downs”

Tijdens de finale van de NASCAR Whelen Euro Series, afgelopen weekend op het Circuit Ricardo Tormo in het Spaanse Valencia, toonde Stienes Longin zich opnieuw als één van de snelste rijders van het Europese luik van het grootste stockcar-kampioenschap ter wereld.

7 december 2020

Lees meer

“Proberen minstens één van de vier races te winnen”

Dit weekend staat op het Circuit Ricardo Tormo in het Spaanse Valencia de finale van de NASCAR Whelen Euro Series op het programma.

4 december 2020

Lees meer

Stienes Longin vrijwaart titelkansen met eerste seizoenszege

In het Kroatische Grobnik wist Stienes Longin zijn positie in de tussenstand van de NASCAR Whelen Euro Series met een eerste seizoenszege te verstevigen.

Lees meer

Stienes Longin pakt eerste seizoenszege in Grobnik

Stienes Longin heeft zijn eerste zege in de NASCAR Whelen Euro Series 2020 beet.

14 november 2020

Lees meer

Een stap in het onbekende

Dit weekend wordt op de Kroatische Autodrom Grobnik de derde manche van de NASCAR Whelen Euro Series afgewerkt.

13 november 2020

Lees meer

Longin, Longin en Corten kampioen met Krafft Racing !

Door het annuleren van de 24 uur van Zolder, oorspronkelijk voorzien voor volgend weekend, komt er een voortijdig einde aan het Belcar Endurance Championship 2020.

3 november 2020

Lees meer

“Balans van het weekend: pole, podium en opgave”

De voorlaatste meeting van het Belcar Endurance Championship, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting op Circuit Zolder, werd voor Bert Longin, Stienes Longin en Christoff Corten een frustrerende bedoening.

19 oktober 2020

Lees meer

“We geven nooit op, dat zit in ons DNA”

Volgend weekend wordt in Zolder, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, het voorlaatste raceweekend van het Belcar Endurance Championship 2020 afgewerkt.

15 oktober 2020

Lees meer

Emotionele zege in Zolder

Een emotionele eerste seizoenszege voor Bert Longin en Christoff Corten.

5 oktober 2020

Lees meer

“Dit weekend racen we voor mijn vader”

Volgend weekend staat in Zolder het NASCAR American Festival op het programma, in het voorprogramma wordt ook een 3-uursrace voor het Belcar Endurance Championship afgewerkt.

29 september 2020

Lees meer

Europese titel erbij en zege in 24 uur van Zolder voor zonnewagens

Afgelopen weekend veroverde Bert Longin een zege in een 24 uurs-race.

21 september 2020

Lees meer

Kan Agoria Solar Team Bert Longin een zevende zege in 24 uur van Zolder schenken?

17 september 2020

Lees meer

“Niet gelopen zoals gepland, maar schade beperkt”

In het Italiaanse Vallelunga werd dit weekend eindelijk het seizoen 2020 van de NASCAR Whelen Euro Series op gang geschoten.

14 september 2020

Lees meer

“Kleine details zullen het verschil maken”

Dit weekend wordt in het Italiaanse Vallelunga eindelijk het seizoen 2020 van de NASCAR Whelen Euro Series op gang geschoten. Vicekampioen Stienes Longin staat er met zijn PK Carsport-bolide aan de start met één grote ambitie: één plaatsje beter doen dan in 2019.

11 september 2020

Lees meer

“Tevreden, maar het kan nog beter”

Tijdens de tweede manche van het Belcar Endurance Championship 2020 in het Nederlandse Assen legden Bert Longin, Stienes Longin en Christoff Corten met de Norma M20 van Krafft Racing in beide doornatte races beslag op de tweede plaats.

7 september 2020

Lees meer

“Grotere kans om te winnen”

Na de openingsmanche in Zolder mocht het trio van de in de Belgische kleuren uitgevoerde Norma meteen de eerste trofeeën van het seizoen omhoog steken. Tweede algemeen, tweede in de Belcar 1-klasse: na het lange wachten was het een degelijke start van het seizoen.

2 september 2020

Lees meer

Niet gewonnen, toch heel tevreden

Bert Longin, Stienes Longin en Christoff Corten legden met bij de openingsmanche van het Belcar Endurance Championship 2020 beslag op de tweede plaats.

10 augustus 2020

Lees meer

“We zijn nog nooit zo klaar geweest”

Het Belcar Endurance Championship 2020 begint dan toch op 9 augustus.

5 augustus 2020

Lees meer

Mededeling annulatie Zolder Superprix

3 augustus 2020

Lees meer

Met Belgische #TheRocket11 pogen de Belgische titel in Belcar te veroveren

Een succesvolle testdag op het circuit van Dijon heeft Bert Longin, Stienes Longin en Christoff Corten gesterkt in hun vertrouwen. Ze zijn klaar om te strijden om de algemene Belcar-titel.

25 juni 2020

Lees meer

Updates of season 2020 Belcar Endurance Championship

We are writing this to inform you about the updates of season 2020, which has been a strange one to say the least, also for the Belcar Endurance Championship.

29 mei 2020

Lees meer

Virtual Belcar stoot het verder dan verwacht

De eerste virtuele Belcar leverde zeer mooie kijkcijfers op. Het gevolg van dit succes is de promotie van de Virtual Belcar tot een volwaardige serie, die parallel met de vijf deels uitgestelde fysieke Belcarmanches zal verreden worden.

28 mei 2020

Lees meer

Gierend optrekken in 100 huiskamers voor eerste virtual Belcar op 26 april

De eerste virtuele Belcar race is een feit. Het Belgian Endurance Championship, de ziel van de Belgische autoracerij, laat zich niet kisten door een virus: 48 teams met 2 of 3 piloten gaan op honderden kilometer van elkaar op hun racesimulatoren net niet door de woonkamermuur in een 125 minuten durende race.

16 april 2020

Lees meer

DTM en 24 Hours of Zolder verplaatst op de racekalender

Het openingsweekend van het DTM kampioenschap, dat in normale omstandigheden in het laatste weekend van april zou plaatsvinden, wordt verschoven naar het weekend van 7-8-9 augustus. De 24 Hours of Zolder krijgen daardoor een ‘wintereditie’ en zullen op 7-8 november plaatsvinden.

26 maart 2020

Lees meer

Bert en Stienes Longin steken partners hart onder de riem

Het zijn bizarre en harde tijden voor onze maatschappij, en uiteraard ontsnapt ook de autosportwereld daar niet aan. Bert en Stienes Longin beseffen dat maar al te goed, en willen hun trouwe partners, waarvan sommigen het stevig te verduren krijgen, dan ook een hart onder de riem steken.

Lees meer

Longin, Longin en Corten met #TheRocket11 voor Belcar-titel

De Norma M20 van Krafft Racing, ondertussen liefkozend #TheRocket11 gedoopt, ziet er beter uit dan ooit. Het trio is helemaal klaar om een gooi te doen naar de Belgische titel.

9 maart 2020

Lees meer

Bert Longin rijdt veldrit Herdenkingsprijs Geert Veltmans

Op zaterdag 16 november is het Domein Parkheide in Baal het decor van een intense veldrit. De Herdenkingsprijs Geert Veltmans.

15 november 2019

Lees meer

Bert Longin en FordStore Feyaerts pakken twee keer zilver.

Met de Finale Races op het TT Circuit van het Nederlandse Assen viel het doek over het seizoen 2019 van de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium

21 oktober 2019

Lees meer

Globetrotter Bert Longin pakt wereldtitel

In het Australische Adelaide behaalde het Belgische Agoria Solar Team de zege in de prestigieuze World Solar Challenge, voorbehouden aan wagens op zonne-energie.

20 oktober 2019

Lees meer

We hebben een fantastisch seizoen beleefd!

Bert en Stienes Longin hebben er samen met Christoff Corten alles aan gedaan om tijdens de slotmanche van het Belcar Endurance Championship naast de Belcar 1-titel ook de algemene endurancetitel te veroveren.

20 oktober 2019

Lees meer

DROOM WORDT WERKELIJKHEID VOOR AGORIA SOLAR TEAM

Eerste wereldbeker voor Agoria Solar team is een feit! Droom wordt werkelijkheid!

17 oktober 2019

Lees meer

Bert Longin en FordStore Feyaerts op titeljacht in Assen.

Komend weekend worden op het TT Circuit van het Nederlandse Assen de twee slotmanches voor de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium afgewerkt.

16 oktober 2019

Lees meer

Winnen, meer kunnen we niet doen

Volgend weekend valt in het kader van de Finaleraces in het Nederlandse Assen het doek over het Belcar Endurance Championship.

16 oktober 2019

Lees meer

SOLAR TEAM RIJDT BELGISCH RECORD TIJDENS KWALIFICATIES VOOR WK

Racepiloot Bert Longin heeft een Belgische recordtijd van 2:02.64 neergezet op het circuit van Hidden Valley in Darwin.

12 oktober 2019

Lees meer

Podium en titel in Belcar 1

Bert Longin en Christoff Corten wisten bij de voorlaatste manche van het Belcar Endurance Championship beslag te leggen op een podiumplaats in Belcar1.

7 oktober 2019

Lees meer

Zege en titel van vice-kampioen voor Stienes Longin

Het PK Carsport-team heeft de NASCAR Whelen Euro Series 2019 op de best mogelijke manier afgesloten: met een overwinning.

7 oktober 2019

Lees meer

Moeilijk weekend voor Bert Longin en FordStore Feyaerts in Spa.

Het geplande slotoffensief in Assen heeft voor Bert Longin en FordStore Feyaerts een andere wending gekregen en wordt een aanval vanaf de tweede lijn.

7 oktober 2019

Lees meer

Twee titelkandidaten en NASCAR-debuut voor Niels Albert

Het PK Carsport team trekt volgend weekend met twee titelkandidaten richting de finale van de NASCAR Whelen Euro Series 2019.

2 oktober 2019

Lees meer

“Een zo goed mogelijke uitgangspositie veroveren”

Na hun overwinning in de Eleven Sports 24 Hours of Zolder trekken Bert Longin en Christoff Corten met de #11 Krafft Racing Norma als kampioenschapsleider richting Zolder.

2 oktober 2019

Lees meer

Bert Longin en FordStore Feyaerts hoofdrolspelers in de “Slag om de Ardennen”.

Na een succesrijke meeting op het TT Circuit van Assen is de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium komend weekend toe aan het voorlaatste treffen van het seizoen.

30 september 2019

Lees meer

Stienes Longin zwaar teleurgesteld, Rocca nog in titelrace

De rijders van PK Carsport verlieten het circuit van Hockenheim na afloop van de halve finales van de NASCAR Whelen Euro Series 2019 met gemengde gevoelens.

23 september 2019

Lees meer

Stienes Longin: “Nu begint het pas echt”

Dit weekend staan in Hockenheim de halve finales van de NASCAR Whelen Euro Series 2019 op het programma. Stienes Longin trekt als leider in de tussenstand naar de Duitse omloop, maar de Leuvenaar beseft dat de weg naar de titel nog lang en zwaar zal zijn.

20 september 2019

Lees meer

Bekijk de Nascar GP Belgium teaser!

Watch it, enjoy it, share it.

10 september 2019

Lees meer

Bert Longin en Circuit Zolder willen marshalls in de bloemetjes zetten

Op initiatief van Bert Longin en Circuit Zolder worden na afloop van de American Festival Nascar Finals (5-6 oktober) op het Limburgse circuit alle baan- en wedstrijdcommissarissen uitgenodigd voor een grootse barbecue.

3 september 2019

Lees meer

Bert Longin houdt woord en wint beide races in Assen.

Tijdens de Gamma Racing Day meeting op de TT Circuit in Assen stonden twee races voor de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium op het programma.

18 augustus 2019

Lees meer

Bert Longin gaat voor winst in Assen.

Bert Longin en Tom Feyaerts verdedigen de kleuren van FordStore Feyaerts en hebben elk hun eigen doel...

15 augustus 2019

Lees meer

Bert en Stienes Longin, Christoff Corten, Giorgio Maggi en Krafft Racing winnen Eleven Sports 24 Hours of Zolder na onvoorstelbare inhaalrace!

Dankzij een memorabele overwinning mag Bert Longin zich met zes stuks voortaan mederecordhouder noemen in Zolder. Voor Christoff Corten was het de tweede zege, Stienes Longin en Giorgio Maggi zegevierden voor het eerst.

12 augustus 2019

Lees meer

Derde positie aan start voor vader en zoon Longin in Eleven Sports 24 Hours of Zolder

Donderdag 8 augustus was een belangrijke dag voor vader en zoon Longin in de Eleven Sports 24 Hours of Zolder met vrije trainingen, een pre-qualifying en superpole.

9 augustus 2019

Lees meer

Bert en Stienes Longin, Christoff Corten en Giorgio Maggi willen samen met Krafft Racing schitteren in Eleven Sports 24 Hours of Zolder

Bert en Stienes Longin, Christoff Corten en Giorgio Maggi werken sereen naar de Limburgse etmaalrace toe, met de bedoeling met de Krafft Racing Norma naar het hoogste podiumtrapje te rijden.

7 augustus 2019

Lees meer

Eleven Sports 24 Hours of Zolder

Bert en Stienes Longin, Christoff Corten en Giorgio Maggi willen samen met Krafft Racing schitteren in Eleven Sports 24 Hours of Zolder.

5 augustus 2019

Lees meer

DTM is coming back to Circuit Zolder in 2020!

25 juli 2019

Lees meer

Twee podiumplaatsen voor Bert Longin op Circuit Zandvoort

Bert Longin en het team van FordStore Feyaerts trekken naar de volgende meeting van de Ford Fiesta Sprint Cup (16-17-18 augustus in Assen) als tweede in de algemene tussenstand voor het kampioenschap.

16 juli 2019

Lees meer

Winst voor Ghirelli, Stienes Longin blijft leider

Kampioenschapsleider Stienes Longin deed zijn uiterste best om een eerste Elite 1-zege binnen te halen, maar een tijdstraf verhinderde dat.

15 juli 2019

Lees meer

Longin, Corten en Krafft Racing scoren overtuigende zege

Een goede generale repetitie voor de belangrijkste race van het seizoen is altijd goed voor wat extra motivatie.

15 juli 2019

Lees meer

Stienes Longin gaat voor winst in Venray

Dit weekend staat in het Nederlandse Venray de laatste race van het eerste seizoensdeel van de NASCAR Whelen Euro Series op het programma.

12 juli 2019

Lees meer

We zullen er alles aan doen om de wedstrijd te winnen

Dit weekend staat op het Circuit van Spa-Francorchamps de derde manche van het Belcar Endurance Championship 2019 geprogrammeerd, in het voorprogramma van de immer populaire 25 Uur VW Fun Cup.

10 juli 2019

Lees meer

Geen makkelijke opdracht in Zandvoort voor Bert Longin en FordStore Feyaerts.

Voor Bert Longin, de leider in het kampioenschap, wordt het een propvol weekend. Longin racet immers in Spa voor het Belcar Endurance Championship en treed ook in de arena in Zandvoort voor de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium.

9 juli 2019

Lees meer

BluePoint, de achtste Belgische zonnewagen!

Met grote trots presenteren we: de BluePoint, de achtste Belgische zonnewagen! De wagen waarmee het Agoria Solar Team zondag 13 oktober aan de start van de Bridgestone World Solar Challenge zal staan.

3 juli 2019

Lees meer

Stienes Longin nieuwe leider in NASCAR Whelen Euro Series

Na afloop van het vierde raceweekend van de NASCAR Whelen Euro Series 2019 prijkt Stienes Longin helemaal bovenaan de tussenstand in Elite 1.

1 juli 2019

Lees meer

Nieuwe uitdaging voor Stienes Longin en PK Carsport

Dit weekend staat het vierde raceweekend van de NASCAR Whelen Euro Series 2019 op het programma.

27 juni 2019

Lees meer

Bert Longin en FordStore Feyaerts leiden in rijders- én teamkampioenschap.

24 juni 2019

Lees meer

Spa Euro Race: FordStore Feyaerts wil goede lijn doortrekken!

19 juni 2019

Lees meer

Twee zeges: de perfecte start voor FordStore Feyaerts!

4 juni 2019

Lees meer

Drie poles en vier podiumplaatsen voor familie Longin

3 juni 2019

Lees meer

Dubbel podium voor Stienes Longin

2 juni 2019

Lees meer

Bert Longin en Christoff Corten op zoek naar de zege

31 mei 2019

Lees meer

FordStore Feyaerts wil scoren vanaf de eerste meeting!

31 mei 2019

Lees meer

Stienes Longin: “Goed voorgevoel”

30 mei 2019

Lees meer

Eerste en vijfde plaats voor Krafft Racing met Bert en Stienes Longin

20 mei 2019

Lees meer

Bert en Stienes Longin op zoek naar Belcar-titel

16 mei 2019

Lees meer

50 wagens voor prestigieuze opener van Belcar 2019

14 mei 2019

Lees meer

Stienes Longin beperkt de schade

13 mei 2019

Lees meer

Stienes Longin: “Herhaling Valencia zit er zeker in”

10 mei 2019

Lees meer

Porsche & Coffee Leuven

Lees meer

Dubbel podium voor Stienes Longin in seizoensopener

NASCAR Whelen Euro Series Valencia

14 april 2019

Lees meer

Stienes Longin gaat voluit voor de titel

NASCAR Whelen Euro Series – Teamvoorstelling

3 april 2019

Lees meer

Teampresentatie 2019

NASCAR Whelen Euroseries raceseizoen 2019

14 maart 2019

Lees meer

FordStore Feyaerts en Stienes Longin gaan voor de titel !

1 maart 2019

Lees meer

Prettige feestdagen!

24 december 2018

Lees meer

Longin en BV's halen 2.485 euro op voor Rode Neuzen Dag!

23 november 2018

Lees meer

FordStore Feyaerts wint eerste editie van Ford Dealer – Team Championship

12 november 2018

Lees meer

Race met BV’s voor Rode Neuzen Dag

31 oktober 2018

Lees meer

Longin, Battryn & Huygens sluiten seizoen af op het podium!

22 oktober 2018

Lees meer

Prachtige seizoensafsluiter voor PK Carsport

22 oktober 2018

Lees meer

PK Carsport voor eigen publiek op zoek naar podiumplaatsen

18 oktober 2018

Lees meer

Longin, Battryn & Huygens willen dansen in de regen.

17 oktober 2018

Lees meer

L. Lasserre “If I see an opportunity to win the title, I will take it”

2 oktober 2018

Lees meer

Longin, Battryn en Huygens vochten als leeuwen.

1 oktober 2018

Lees meer

Prachtig podium voor Boonen en Longin!

1 oktober 2018

Lees meer

Belcar Endurance Championship. Maximaal scoren!

26 september 2018

Lees meer

Het uur van de waarheid voor Longin, Battryn en Huygens.

26 september 2018

Lees meer

Belcar Endurance Championship 2019: nieuwe klasse en naar Assen

20 september 2018

Lees meer

PK Carsport kijkt uit naar seizoensfinale

17 september 2018

Lees meer

Bert Longin vervangt geblesseerde Anthony Kumpen

14 september 2018

Lees meer

Dubbele winst en leiderschap voor Stienes Longin

9 september 2018

Lees meer

Website van Bert en Stienes Longin steekt in een nieuw kleedje

27 augustus 2018

Lees meer

Zilver in de klasse voor Longin, Battryn, Huygens en Jilesen.

13 augustus 2018

Lees meer

PK Carsport brengt beide wagens ‘thuis’

13 augustus 2018

Lees meer

PG Motorsport start sterk met top 3 in Superpole voor Belcar 3

12 augustus 2018

Lees meer

Longin, Battryn, Huygens en Jilesen mikken op klassenwinst.

4 augustus 2018

Lees meer

Stienes Longin start dit weekend aan zijn Nascar jaar in Valencia

13 april 2018

Lees meer

Belcar Endurance Championship – Zolder - We komen sterker terug

9 april 2018

Lees meer

Belcar 2018 : Boonen, Kumpen en Longin klaar voor seizoensstart

4 april 2018

Lees meer

PK Carsport start met hoge ambities

14 maart 2018

Lees meer

Boonen, Kumpen en Longin gaan voor nationale titel!

12 februari 2018

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x