Race met BV’s voor Rode Neuzen Dag

31 oktober 2018

Race met BV’s voor Rode Neuzen Dag

Bert Longin, Tom Boonen en Anthony Kumpen slaan met Extreme Kart de handen in elkaar voor Rode Neuzen Dag. Op zondag 11 november organiseren ze twee races, eentje voor amateurs en professionals. Met een resem BV’s:Stan van Samang, Dean, Wim Soutaer, Niels Albert … Altijd al met of tegen hen willen racen? Schrijf je dan snel in met je team!


Star Race en Race Of Champions

Nog geen ervaren racepiloot? Dan kan je je met een ploeg van 3 inschrijven voor de Star Race. Aan elk team wordt door middel van loting een BV toegevoegd. Van Stan van Samang over Dean tot Niels Albert. Het gaat in dit geval om een Chrono + 2-uren Race dus een gezonde portie doorzettingsvermogen ga je kunnen gebruiken. Racepiloten met meer ervaring kunnen zich per 4 inschrijven voor de Race of Champions. Deze ploegen zullen het opnemen tegen de top van de BV’s. Ook hier gaat het om een Chrono + 2-uren race.

Om alles in goede banen te leiden, zijn de Belcar Porsche GT3 piloten present. Bert Longin, Anthony Kumpen en Tom Boonen zullen het beste van zichzelf geven. Daarnaast is er ook een prijzenpot om u tegen te zeggen: tickets voor de NASCAR-finale, een rit in een Belcar Porsche, backstage tickets van de deelnemende BV’s …  

Wie zijn innerlijke racepiloot niet wil bovenhalen, maar wel een kijkje wil nemen, kan er ook terecht voor heel wat randanimatie. Wat denk je van de wereldkampioen BBQ of kinderanimatie?

Inschrijven kan via info@extremekart.be
Prijs: 250€ per race

Meer artikels

Dubbel podium voor Stienes Longin in seizoensopener Stienes Longin gaat voluit voor de titel Teampresentatie 2019 FordStore Feyaerts en Stienes Longin gaan voor de titel ! Prettige feestdagen! Longin en BV's halen 2.485 euro op voor Rode Neuzen Dag! FordStore Feyaerts wint eerste editie van Ford Dealer – Team Championship Longin, Battryn & Huygens sluiten seizoen af op het podium! Prachtige seizoensafsluiter voor PK Carsport PK Carsport voor eigen publiek op zoek naar podiumplaatsen Longin, Battryn & Huygens willen dansen in de regen. L. Lasserre “If I see an opportunity to win the title, I will take it” Longin, Battryn en Huygens vochten als leeuwen. Prachtig podium voor Boonen en Longin! Belcar Endurance Championship. Maximaal scoren! Het uur van de waarheid voor Longin, Battryn en Huygens. Belcar Endurance Championship 2019: nieuwe klasse en naar Assen PK Carsport kijkt uit naar seizoensfinale Bert Longin vervangt geblesseerde Anthony Kumpen Dubbele winst en leiderschap voor Stienes Longin Website van Bert en Stienes Longin steekt in een nieuw kleedje Zilver in de klasse voor Longin, Battryn, Huygens en Jilesen. PK Carsport brengt beide wagens ‘thuis’ PG Motorsport start sterk met top 3 in Superpole voor Belcar 3 Longin, Battryn, Huygens en Jilesen mikken op klassenwinst. Stienes Longin start dit weekend aan zijn Nascar jaar in Valencia Belcar Endurance Championship – Zolder - We komen sterker terug Belcar 2018 : Boonen, Kumpen en Longin klaar voor seizoensstart PK Carsport start met hoge ambities Boonen, Kumpen en Longin gaan voor nationale titel!


Privacy
Disclaimer
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x