Website van Bert en Stienes Longin steekt in een nieuw kleedje

27 augustus 2018

In de autoracerij draait het om veel meer dan aan een stuur draaien en gas geven, dat is geweten. Een goede communicatie maakt deel uit van het totale plaatje, en een moderne website hoort daar ontegensprekelijk bij. 

“Een goede website heb ik altijd belangrijk gevonden”, stelt Bert Longin. “Om de sponsors zichtbaarheid te geven en de fans op de hoogte te houden is het een uitstekend medium. Voor mezelf, maar sinds enkele jaren ook voor Stienes. Om onze webstek helemaal up-to-date te houden hebben we beroep gedaan op de mensen van Webhero, en ik moet zeggen dat ze uitstekend werk hebben geleverd.”

“Het is de missie van Webhero om de digitale held te zijn voor zelfstandigen en ondernemers”, aldus Karlien Valvekens, business developer bij Webhero. “We zijn er trots op dat een succesvol sportman en ondernemer als Bert Longin voor ons kiest. Sport, business en innovatie zit bij ons, net als bij de familie Longin, in het DNA. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit een duurzaam partnership zal worden.”

Artikel >>

Andere items

Dubbel podium voor Stienes Longin in seizoensopener Stienes Longin gaat voluit voor de titel Teampresentatie 2019 FordStore Feyaerts en Stienes Longin gaan voor de titel ! Prettige feestdagen! Longin en BV's halen 2.485 euro op voor Rode Neuzen Dag! FordStore Feyaerts wint eerste editie van Ford Dealer – Team Championship Race met BV’s voor Rode Neuzen Dag Longin, Battryn & Huygens sluiten seizoen af op het podium! Prachtige seizoensafsluiter voor PK Carsport PK Carsport voor eigen publiek op zoek naar podiumplaatsen Longin, Battryn & Huygens willen dansen in de regen. L. Lasserre “If I see an opportunity to win the title, I will take it” Longin, Battryn en Huygens vochten als leeuwen. Prachtig podium voor Boonen en Longin! Belcar Endurance Championship. Maximaal scoren! Het uur van de waarheid voor Longin, Battryn en Huygens. Belcar Endurance Championship 2019: nieuwe klasse en naar Assen PK Carsport kijkt uit naar seizoensfinale Bert Longin vervangt geblesseerde Anthony Kumpen Dubbele winst en leiderschap voor Stienes Longin Zilver in de klasse voor Longin, Battryn, Huygens en Jilesen. PK Carsport brengt beide wagens ‘thuis’ PG Motorsport start sterk met top 3 in Superpole voor Belcar 3 Longin, Battryn, Huygens en Jilesen mikken op klassenwinst. Stienes Longin start dit weekend aan zijn Nascar jaar in Valencia Belcar Endurance Championship – Zolder - We komen sterker terug Belcar 2018 : Boonen, Kumpen en Longin klaar voor seizoensstart PK Carsport start met hoge ambities Boonen, Kumpen en Longin gaan voor nationale titel!


Privacy
Disclaimer
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x